Tulosta

Patrian neuvottelukunnan puheenjohtajaksi on nimitetty kansanedustaja Jari Myllykoski (vas.) kansanedustaja Jussi Saramon (vas.) tilalle, kun Saramo siirtyy opetusministeriksi kevätkaudeksi 2021.  

Neuvottelukunnan varapuheenjohtajana jatkaa kansanedustaja Janne Sankelo (kok.) ja jäseninä kansanedustajat Hannu Hoskonen (kesk.), Petri Huru (ps.) ja Riitta Mäkinen (sd.). Neuvottelukunnassa jäseninä jatkavat myös pääesikunnan päällikkö, kenraaliluutnantti Eero Pyötsiä, ali­val­tio­sih­tee­ri Petri Pel­to­nen, työ- ja elin­kei­no­mi­nis­te­riö, sekä Patrian henkilöstön edustajina Jussi Karimäki, Juha Kuusi, Ilkka Kokko ja Jari Metsälä.  

Yhtiöjärjestyksen mukaan Patria Oyj:ssä on yhtiökokouksen asettama neuvottelukunta. Patria Oyj:n yhtiöjärjestyksen mukaan hallituksen tulee kuulla neuvottelukuntaa asioissa, jotka koskevat toiminnan huomattavaa supistamista tai laajentamista tai yhtiön organisaation olennaista muuttamista, tai joilla muutoin on suuri merkitys yhtiön toimialalle kotimaassa tai kansainvälisesti.