Tulosta
UniversumSuomi2020

Patrian sijoitus vuonna 2020 tehdyn Universum Suomen ammattilaistutkimuksessa nousi huimasti edelliseen, vuoden 2019 tutkimukseen verrattuna. Patria oli teknologian parissa työskentelevien ryhmässä sijalla 11/100 (vuonna 2019: 22) ja IT-tehtävissä työskentelevien ryhmässä sijalla 29/100 (vuonna 2019: 40). Parannusta molemmissa ryhmissä noin 10 sijaa.

”Kiitos tästä kuuluu koko Patrian henkilöstölle jatkuvasta ja pitkäjänteisestä toiminnan kehittämisestä sekä hyvän työpaikkahengen luomisesta – se näkyy ja kuuluu myös ulospäin. Patria on työpaikka, jossa sinä ratkaiset!” toteaa Leena Olkkonen, Chief Human Resources Officer.

Joka vuosi Suomen ammattilaiset kertovat mielipiteensä ihannetyönantajistaan sekä työelämäodotuksistaan. Tänä vuonna Universum Suomen ammattilaistutkimukseen osallistui 7077 ammattilaista. Tutkimus kertoo mitkä työnantajat ovat kaikkein houkuttelevimpia ammattilaisten mielestä, mitä he haluavat ihanteelliselta työnantajaltaan, mitä urahaaveita heillä on sekä sen mitä työnantajan ominaisuuksia he yhdistävät työnantajiin.

Lisätietoja tutkimuksesta: https://universumglobal.com/fi/rankingit