Tulosta

Morten Tiller ja Ilpo Nuutinen on nimitetty Patrian hallituksen jäseniksi 1.9.2024 alkaen. 
 
Morten Tiller (M.Poli.Sci.) oli yli kolmekymmentä vuotta Norjan puolustusministeriön palveluksessa useissa eri tehtävissä. Hän toimi Norjan kansallisena puolustusmateriaalijohtajana vuosina 2010-2024. 

Ilpo Nuutinen (OTL, KTM) on toiminut hallitusneuvoksena valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosastolla vuodesta 2010. Tätä ennen Nuutinen on työskennellyt useissa johtavissa virkamiestehtävissä valtiovarainministeriössä sekä johto- ja asiantuntijatehtävissä yksityisellä sektorilla.

Patria Oyj:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Panu Routila. Eirik Lie, Eirik Tord Jensen, Signe Bjarttun Jørgensen, Jukka Juusti ja Outi Henriksson jatkavat hallituksen jäseninä.

”Toivotan Morten Tillerin ja Ilpo Nuutisen lämpimästi tervetulleiksi Patrian hallitukseen ja työskentelemään Patrian jatkuvan kansainvälistymisen ja kasvustrategian parissa”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Panu Routila.

Lisätietoja Patrian hallituksen jäsenistä: www.patriagroup.com/patria-in-finland/hallinnointi/konsernin-johtoryhma.

Lisätietoja: 

[email protected]

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu elinkaaren tukipalvelujen, teknologiaratkaisujen ja lentokoulutuksen tuottaja. Patria tarjoaa kaluston käytettävyyttä ja suorituskyvyn jatkuvaa kehittämistä sekä tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmien tuotteita ja palveluita ilmailu- ja puolustusalan toimijoille. Patrian missiona on olla asiakkailleen tae toimintavarmuudesta, ja visiona on olla #1 kumppani kriittisissä toiminnoissa maalla, merellä ja ilmassa. Patrialla on toimipisteitä Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Belgiassa, Alankomaissa, Virossa, Latviassa ja Espanjassa. Konsernissa toimii yli 3 000 ammattilaista. Patrian omistavat Suomen valtio (50,1 %) ja norjalainen Kongsberg Defence & Aerospace AS (49,9 %). Patria omistaa 50 % Nammosta, ja yhdessä nämä kolme yritystä muodostavat johtavan pohjoismaisen puolustuskumppanuuden. www.patriagroup.com