Tulosta
patria-helsinki-security-forum

Patria on yksi Helsinki Security Forum 2024 -tapahtuman pääyhteistyökumppaneista. Tapahtuma järjestetään Helsingissä 27.-29.9.2024 ja tänä vuonna sen teemana on Towards a total defence of Europe - from apathy to action?

Nyt jo kolmannessa, vuosittain järjestettävässä Helsinki Security Forumissa (HSF) keskustellaan siitä, kuinka kattavat kansalliset turvallisuusstrategiat ja -valmiudet voisivat olla hyödyllisiä Euroopan tasolla ja voisiko suomalainen kokonaispuolustuksen malli toimia esikuvana laajemmalle eurooppalaiselle turvallisuusarkkitehtuurille.

Patrian toimitusjohtaja Esa Rautalinko osallistuu paneelikeskusteluun IV lauantaina 28.9. klo 11.00-11.45 teemalla: The role of defence industry in securing Europe. Keskusteluun osallistuvat myös Michael Williamson, President, Lockheed Martin International ja Senior Vice President for Global Business Development & Strategy, Lockheed Martin Corporation, sekä SDP:n kansanedustaja Tytti Tuppurainen. Keskustelun moderaattorina toimii Ben Hodges, joka on Yhdysvaltain armeijan Euroopan joukkojen entinen komentaja.

Ulkopoliittinen instituutti (UPI) on Helsinki Security Forumin pääjärjestäjä. HSF 2024 -ohjelma julkaistaan ​​tapahtuman verkkosivuilla sekä HSF:n ja UPIn sosiaalisen median kanavissa. Tapahtuman paneeleista suurin osa esitetään suorana lähetyksenä verkossa. Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan myös Patrian verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. 

Mediatiedustelut ja lisätietoja:

Sirje Ahvenlampi-Hyvönen, Patrian viestintäjohtaja, puh. +358 50 557 3822, [email protected]

Kukka-Maria Kovsky, johtaja, HSF; yhteiskuntasuhdepäällikkö, UPI, puh. +358 9432 7718, [email protected]

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu elinkaaren tukipalvelujen, teknologiaratkaisujen ja lentokoulutuksen tuottaja. Patria tarjoaa kaluston käytettävyyttä ja suorituskyvyn jatkuvaa kehittämistä sekä tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmien tuotteita ja palveluita ilmailu- ja puolustusalan toimijoille. Patrian missiona on olla asiakkailleen tae toimintavarmuudesta, ja visiona on olla #1 kumppani kriittisissä toiminnoissa maalla, merellä ja ilmassa. Patrialla on toimipisteitä Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Belgiassa, Alankomaissa, Virossa, Latviassa ja Espanjassa. Konsernissa toimii yli 3 000 ammattilaista. Patrian omistavat Suomen valtio (50,1 %) ja norjalainen Kongsberg Defence & Aerospace AS (49,9 %). Patria omistaa 50 % Nammosta, ja yhdessä nämä kolme yritystä muodostavat johtavan pohjoismaisen puolustuskumppanuuden.

www.patriagroup.com